top of page

FÖRDELAR ROLLSHAPER

Rollermassage är en mekanisk massage som ger samma fördelar som en sportmassage. Det är en djupgående muskel och bindvävsbehandling som hjälper kroppen att föra bort slaggprodukter, minska inflammation, påskyndar muskelåterhämtningen samt ökar blod & lymfcirkulationen.

MINSKAR MUSKEL & LEDVÄRK

Rollshaper ger många av dom samma fördelarna som en sportsmassage, som att jämna ut bindvävslager, minska inflammation och ledstress och påskynda muskelåterhämtning. När du använder Roll Shaper lägger du riktat tryck på din fascia och frigör triggerpunkter där du kan känna smärta.Tack vare att den ökar blodcirkulationen, slaggprodukter lättare frigörs, kroppen får en detox och släpper på spänningar.

EFFEKTIVISERAR TRÄNINGSRESULTAT

Rollshaper funkar lika bra som uppvärmning före träning för att förbereda dina muskler innan passet samt hjälper till med muskelåterhämtningen efter. Tack vare att den hjälper kroppen föra bort slaggprodukter som i sin tur leder att du återhämtar dig snabbare efter intensiv träning. 

FÖRBÄTTRAD SÖMN

Rollshaper förbättrar vår hälsa på olika sätt, många upplever att kroppen blir märkbart lättare, man får mer energi och kroppen släpper på spänningar som orsakas av stress. Sömnkvaliteten kan bli bättre samt svullnad och vätska transporteras lättare bort.

LÄS MER OM FÖRDELAR HÄR: 

bottom of page